3-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

YOGA OPSTART tirsdag d. 5. marts 2024

Oprettet d. under Afspænding, Yoga

Så starter vi igen YOGA undervisning og hilser foråret imøde...

HVEM

Undervisningen er for DIG, som har prøvet Hatha yoga før og ønsker nærværende yoga-undervisning med fordybelse og afspænding.

HVAD

Vi arbejder bevidst med de velkendte Hatha Yoga stillinger, vejrtrækning, meditation og afspænding. Vores erfaring bygger på de smukke og gamle traditioner fra Yogaen, Buddhistiske Filosofier, den helt nye og den oprindelige videnskab indenfor Holistisk Biomedicin samt Moderne Spiritualitet.

Vi glæder os til at dele tirsdag aftenener med dig!

HVOR

A PLACE YOGA studiet ligger i lysningen af Fredensborg slotshave på ÆBLEGÅRDEN, Endrupvej 35. Salen er intim og hyggelig. Parkering finder du lige udenfor.

HVORDAN

Send din tilmelding og et par ord om dig selv til kontakt@vishof.dk Vi har stadig pladser ledige!

HVORNÅR

Opstart tirsdag d. 5. marts 2024 kl. 19.15-20.45 samt de efterfølgende tirsdage - 12 gange i alt. Samlet pris kr. 1.500,- Du tilmelder dig holdet ved at sende en mail til kontakt@vishof.dk 

Venligst indbetal via dette website, når du har modtaget bekræftelse på din plads på holdet! Gå til FORSIDE, vælg SHOP, vælg Yoga & Wellness, vælg Yoga & Meditation undervisning, vælg Yoga tilmelding og læg i kurv (vælg uden levering og betal med dankort eller mobilepay). Du er meget velkommen til at skrive en mail, hvis du har spørgsmål.

Ved din endelige tilmelding/betaling bekræfter du ligeledes, at du ikke kan få betalingen retur ved udeblivelse eller afbud, således bidrager du til at holdet kan bestå.

Vi glæder os til at se dig!

Maria Vishof

Aut. Holistisk Biomediciner, Hatha Yoga lærer og Spirituel guide


Kommentar(er) 1

  • Charlotte Sand
    Charlotte Sand

    Kære Maria, Så dejligt at du har oprettet et hold. Jeg vil gerne tilmeldes :-) Jeg er desværre lidt udfordret i februar, da vores dansekursus varer februar ud, og jeg er på ski i uge 9 - men jeg ser lige på hvordan brikkerne kan lægges... Vil i hvert fald gerne gå på dit hold. Kh Charlotte

    Svar

Skriv din kommentar