3-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Hvem er vi

VELKOMMEN TIL VISHOF EVENTS ApS Dette site sætter særlig fokus på de SPIRITUELLE EVENTS.

Hvis du vil vide mere om VISHOF EVENTS ApS, kan du se meget mere på www.vishof.dk
 

Vi er specialister i oplevelsesbaserede events og kulturskabende kommunikation. 
    

  • Awardshows 
  • Virksomheds-events (BtC & BtB) 
  • Teambuilding-events 
  • Presse-events og presse-tours
  • Receptioner
  • Særlige oplevelser og happenings
  • Filmpremierer og gallafester
  • Koncerter 

... Og de helt særlige Spirituelle Events til gavn for større bevidsthed, kærlighed og nødhjælp til dem, som måtte mangle.

Vishof Events har siden 2012 eksekveret og leveret ekspertise, hands og hjertevarme på frivillig basis til flere spirituelle og velgørende organisationer blandt andet Simply Sharing, LakhaLama.org, Phendeling - Center for TIbetansk Buddhisme, Tibet Charity Denmark, TIbet Charity India m.fl.


Vishof Events ApS blev etableret i 2002 og har siden udviklet, produceret og rådgivet indenfor stort set alle områder af event produktion for en lang række danske virksomheder, event- og reklamebureauer, spirituelle foreninger/organisationer og NGO'er. Med baggrund i bl.a. design og produktion løser vi ligeledes opgaver indenfor scenografi, grafisk fremstilling og stylist assistance.

Vi forsøger hver dag at leve op til vores fornemmeste opgave: at imødekomme, udfordre og realisere vores kunders ønsker. Dette viderebringer vi i rette tone og form til en given målgruppe og happening. Vi arbejder altid med godt humør, fin struktur, fair budgetter og en iøjnefaldende kreativitet.

Vishof Events er startet og ejet af Maria Vishof, men rummer herudover 15 fantastiske personligheder, som alle arbejder fast for Vishof Events godt suppleret af en lang række af dygtige freelancere (hvoraf flere har arbejdet for os i mange år). Hertil nyder vi hver dag dialog og samarbejde med vores brede netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Gennem tiden har vi sammen skabt et kendetegnende fællesskab og professionalisme i EVENTMAKING med hjerte, kreativitet og glæde.

I 2023 eksekverede vi event nr. 750 i rækken. Det er vi meget stolte af at kunne fejre. Disse mange eksekveringer giver os en kompetent belast og en lang række af cases at trække erfaringer fra. Herudover beviser antallet også vores store begejstring for eventmaking. Tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere, som hver dag viser os tillid og udfordrer os med nye spændende opgaver.