3-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Om os

 

A PLACE er et sted, hvor du kan fordybe dig i yoga & meditation både som undervisning, men også retreats og events. På vores webshop kan du finde eksklusiv dekoration og unik homewear, der har til formål at komplimentere dine praksiser, hvis du fx ønsker at indrette et smukt alter, finde træningstøj, som følger kroppen smukt og er nemt at bevæge sig i, eller ønsker at supplere din træning med hjælpemidler som måtter, puder, madrasser mv.

Her på sitet kan du surfe blidt rundt og stilne sindet for en stund, holde fokus på den indre og ydre skønhed med unik varighed til følge.

Vi tilbyder også vejledning til dig, som ønsker at skabe et smukt rum, hvor du kan finde lyst til at være dig selv, og du kan booke konsultationer hos vores Aut. Holistiske Biomediciner eller enetimer i stresshåndtering, afspænding og yoga.

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker at booke dig ind til vores kurser, vejledning og undervisninger.

 

Vi er netop åbnet igen efter flytning til Fredensborg, og glæder os til at lancere vores kommende kalender. Pas på dig selv og måske vi ses!