3-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Holistisk Biomedicin

Udtalelser fra kunder og patienter

 

Vi har været meget glade for at komme hos Maria Vishof,
som altid er sød og deltagende med vores ve og vel. Vi har det godt takket være disse konsultationer og har fundet en god rytme i hverdagen. Biomedicinen var i første omgang en ny verden, vi lige skulle vænne os til. De daglige tilskud af vitaminer, mineraler og urter er vi også meget glade for – det er blevet et dagligt ritual.
Torben & Lena Fredensborg

 


Efter en tarmkræftoperation indgik jeg i et kemoforløb,
som jeg måtte afbryde. Kemoen havde gjort skade på mine tarme, hvilket forstyrrede mit fordøjelsessystem. Jeg forsøgte med forskellige typer af kostændringer, men kunne ikke få bugt med udfordringerne. Her kom Maria ind i billedet. Hun introducerede mig til nogle få men effektive kostændringer, samtidig med at jeg, på baggrund af hendes biomedicinske test, fik et program til en udrensning med vitaminer, mineraler og diverse remedier. Sammenholdt med samtaleterapi kom der hurtigt resultater. Efter et år med udrensning har jeg fået styr på fordøjelsen og fået det væsentligt bedre på flere områder. Hos Maria, som er meget indfølende og forankret i sin professionelle faglighed, fik jeg en klar følelse at blive behandlet særskilt som et unikt individ. Med stor taknemmelighed anbefaler jeg Maria
på varmeste.
Kim, Faxe Ladeplads
 


I oktober 2022 blev jeg indlagt med voldsomme vejrtrækningsproblemer.
Det viste sig, at jeg havde en latent astma liggende, som kom til udtryk ved en lungebetændelse. Maria har været helt enestående til at være med mig i denne problematik, dels på det faglige plan i form af rådgivning og biomedicinske test, samt tilskud af vitaminer, mineraler og diverse remedier, men i lige så høj grad på det personlige plan. Jeg har haft angsten som fast følgesvend, og den kom selvfølgelig stærkt til udtryk, da jeg ikke kunne få vejret. Maria har været nærværende og dygtig til at se min bange sjæl. Med sin indføling og sans for at se mig bag test og astma har jeg følt mig i så fine hænder fyldt med stor faglighed, medfølelse og kærlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Maria.
Tina, Faxe Ladeplads
 


Hele mit liv har jeg i forår- og sommersæson været udfordret af en generende høfeber.
Jeg blev i vinteren 2022 anbefalet at søge hjælp hos Maria. Efter kort tids behandling med biomedicinske midler kunne jeg mærke en behagelig forandring. Nu kan jeg slå græs og nyde naturen uden at være generet af høfeberen. Trætheden, som har fulgt i kølvandet på det, er også forsvundet. Jeg har også søgt hjælp hos Maria til vægttab. Med fantastisk vejledning og støtte har jeg nu fuldstændig tilpasset min vægt, og føler mig meget bedre tilpas og har fået styr på min kost.
Carsten, Fredensborg
 


For mig var der en tid før, og nu
– en tid efter mit møde med Maria.

Det er som om, jeg har lært mig selv bedre at kende, og mine positive oplevelser har skabt en nysgerrighed og lyst til at lære mere.

Katrine, Fredensborg